Over ons

Wij zijn spaarneduin

Sinds 2000 zijn wij gevestigd in het centrum aan de Gedempte Raamgracht in de wijk “De Vijfhoek”.

Wij kunnen ons heel flexibel opstellen bij uw verkoop- of aankoopopdracht.

De woningmarkt in Haarlem en omgeving heeft uiteraard voor ons geen geheimen. Met onze kennis van zaken over de locale markt, buurten, bouwkundige zaken en natuurlijk de historie van een pand dat u wilt kopen of verkopen zjn wij uw gesprekspartner.

Ons team bestaat uit Eric Weijers, Jos Steetskamp en Caroline de Wilde

De deur staat bij ons altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over onze manier van dienstverlening.

Wie zijn wij...

Eric

Een man van weinig woorden, tot je het over elektronische gadgets en fietsen hebt. Zijn passie voor deze twee hobby’s is gelukkig net zo groot in zijn werk als makelaar. Je zal hem dan ook meestal op de fiets  naar zijn klanten zien rijden, waar hij met de modernste snufjes je huis in kaart zal brengen

Caroline

Er zijn niet genoeg woorden om haar te omschrijven, dat komt dan ook voornamelijk omdat ze alle woorden al heeft opgebruikt.
Deze spraakwaterval is één brok energie, waarbij haar lach tot in het eind van de straat te horen is.

Jos

de stille kracht binnen het bedrijf.  Altijd bereidt omdat extra stapje te zetten en de vrouw zonder wie Eric en Caroline nooit op vakantie zouden kunnen. Tenslotte houdt zij dan de tent in haar eentje draaiende…  

Dit doet ze met een dosis kennis en gedrevenheid die kenmerkend is binnen Spaarneduin.

Eerlijke meting van het woonoppervlak met de NVM Meetinstructie

In het TROS programma Radar is een item aan de orde geweest waarin werd gesteld dat er grote verschillen bestaan in het bepalen van het woonoppervlak van een woning. Onduidelijkheid ontstaat door het gebruik van verschillende meettechnieken en omdat sommige partijen ondeskundig rekenen en behoorlijk afronden naar boven.

Spaarneduin makelaars doet daar niet aan mee en werkt volledig volgens de NVM Meetinstructie. In de NVM Meetinstructie staat beschreven op welke manier gemeten moet worden en welke oppervlakten wel en niet tot de woonoppervlakte horen. Elke makelaar die de NVM Meetinstructie hanteert zal hierdoor dezelfde resultaten krijgen bij het meten van hetzelde object.

Plattegrond
Naast het hanteren van de NVM Meetinstructie maakt Spaarneduin makelaars ook altijd een correct ingemeten plattegrond van de woning. Erg prettig voor kandidaat kopers omdat door een plattegrond van de woning duidelijkheid  hoe het woonoppervlak er uitziet en welke maten er bij horen.

Neem voor meer informatie over betrouwbare metingen contact  op met SpaarneDuin Makelaardij.

Meer externe informatie over NVM Meetinstructie:

Nederlands Normalisatie Instituut

Wij worden beoordeeld met een:

0
5/5