Makelaar Haarlem

Taxatie woning Haarlem en omgeving

Een huis kopen of verkopen is een ingrijpende gebeurtenis die vaak veel meer tijd en energie kost dan je van tevoren verwacht.

Een goede makelaar kan je in alle stappen van het aan- en verkoopproces goed helpen en vooral ontzorgen. Zie het als een investering in je toekomstige woongenot!

Verkopen

Een huis, of apartement verkopen is meer dan een leuke tekst met een prijs. Een duidelijk advies over de markt, omgeving, verwachte opbrengst en vraagprijs wordt gevolgd door een gedegen voorbereiding. Op zich is verhuizen een kostbare zaak en het niet betalen van bemiddelingskosten lijkt mooi meegenomen. Lijkt mooi…… maar vaak blijkt dat goedkoop, duurkoop wordt.

De gevolgen van een te lage vraagprijs zijn natuurlijk duidelijk. Een te hoge vraagprijs kan echter remmend werken voor de verkoop van een woning. Daarbij heeft de verkoper een meldingsplicht om alle relevante zaken omtrent de woning te melden aan de aspirant kopers. Dit zijn niet alleen eventuele gebreken aan de woning, maar ook of er in de omgeving factoren spelen, welke van belang kunnen zijn voor de besluitvorming van een aspirant koper.

Spaarneduin Makelaardij zorgt er voor dat alle informatie die voor een koper relevant is op papier komt te staan zodat een koper niet voor verrassingen komt te staan en de verkoper geen problemen krijgt na de verkoop. De bedoeling is dat alle partijen tevreden zijn met het behaalde reultaat.

Kopen

Momenteel is er veel keus op de markt. Daardoor lijkt het aantrekkelijk om geen makelaar in te schakelen bij het kopen van een woning. Niets is echter minder waar. Spaarneduin Makelaardij verdient eigenlijk altijd de courtage terug in het realiseren van een goede koopprijs van een woning.

Wij zorgen voor een gedegen onderzoek van de woning en de woonomgeving. Bij appartementen is het erg belangrijk om te weten wat er speelt binnen de VVE en hoe gezond de VVE financieel is. Er wordt gekeken naar de bouwkundige staat van de woning. Op basisvan de kennis die wij hebben van de ontwikkelingen van de woningmarkt en de historie van een woning en de woonomgeving bepalen wij samen met de koper een biedingsstrategie. Daarbij hanteren wij altijd 1 regel: bij twijfel niet doen! Dan zoeken we gewoon door tot we een andere woning vinden die echt bij de koper past.

 

Wil je een woning kopen of verkopen? Kom eens bij ons langs op de Gedempte Raamgracht 14 voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Vul via onderstaande link het zoekersformulier in of kom geheel vrijblijvend een keer over je plannen praten.

Wij worden beoordeeld met een:

0
5/5