Nu kopen?

1. De hypotheekrente is momenteel gunstig

De hypotheekrente is een belangrijke factor voor je maandlasten. Omdat deze rente – historisch gezien – nog steeds erg laag staat, is een nieuwe hypotheek relatief goedkoop. De Hypotheker kan je uitstekend adviseren of dat ook in jouw situatie verstandig is. Maak vandaag nog een afspraak.

2. Je hebt meer keus, dus meer kans op jouw droomhuis

Momenteel staan er relatief veel woningen te koop en ook gedurende een wat langere periode. Daardoor is de kans veel groter dat je een woning vindt die precies bij jouw wensen en mogelijkheden past. Hier Makelaars heeft het volledige aanbod voor je op een rij. Bovendien helpt de makelaar je graag om je huidige woning te verkopen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

3. De huizenprijzen zijn realistischer geworden

De woningmarkt was jarenlang erg overspannen. Dat betekende dat de vraagprijs van een woning in sommige gevallen meer door de emotie werd bepaald dan door de werkelijke waarde van het huis. Gelukkig is die tijd nu voorbij en heb je meer zekerheid dat de prijs die je betaalt ook realistisch is. Ben je benieuwd welk openingsbod verstandig is? Neem dan contact op met de Hier aankoopmakelaar.

4. Je hebt nu een uitstekende onderhandelingspositie

Omdat er meer huizen te koop staan, sta je sterker bij onderhandelingen. De Hier aankoopmakelaar weet als geen ander wat een realistisch bod is maar ook hoe je over de condities kunt onderhandelen. Zo weet je zeker dat je je nieuwe woning koopt voor de juiste prijs en onder de gunstigste voorwaarden.

5. Een koopwoning is op langere termijn een goede investering

Als je kijkt naar de ontwikkeling van de huizenprijzen in de afgelopen decennia, dan zie je dat deze nagenoeg altijd sterker zijn gestegen dan de ontwikkeling van de koopkracht. Hoe eerder je in je leven een huis koopt, hoe gunstiger dat dus meestal is. Natuurlijk zijn er periodes geweest dat de huizenprijzen ook daalden en kan een NVM makelaar niet in de toekomst kijken. Op langere termijn bleek een koopwoning echter altijd een uitstekende investering te zijn.

6. De NVM No-Risk clausule voorkomt dat je blijft zitten met je huidige woning

Als je de aankoop van je nieuwe woning door de Hier aankoopmakelaar laat begeleiden, zal deze vaak ook een goede koper proberen te vinden voor je huidige woning. Mocht dit echter niet snel genoeg lukken, dan heb je met de NVM No-Risk clausule een optimaal vangnet om te voorkomen dat je straks met twee huizen zit. Je Hier aankoopmakelaar vertelt je er graag alles over. Maak vandaag nog een afspraak.

7. Met de aankoopdienst van Spaarneduin Makelaardij koop je geen kat in de zak

Behalve de risico’s van de markt, kan het kopen van een huis ook andere risico’s met zich mee brengen. Denk maar eens aan verborgen gebreken die na levering aan het licht kunnen komen. Als je je laat begeleiden door Spaarneduin Makelaardij, worden uitsluitend jóuw belangen behartigd. Daarmee heb je de zekerheid van een goede aankoop. Maak vandaag nog een afspraak.

Vul via onderstaande link het zoekersformulier in of kom geheel vrijblijvend een keer over je plannen praten.