Bezichtig je droomhuis

Afhankelijk van het door jou gekozen aankooppakket ga je met onze aankoopmakelaar de door jou gevonden droomwoning bezichtigen. Een woning kan je immers pas goed beoordelen als je hem hebt bezichtigd. Een woning moet goed voelen en moet voorzien in je de behoefte van voldoende leefruimte.

Ondersteuning van je aankoopmakelaar
Onze aankoopmakelaar gaat graag met je mee naar de bezichtiging. Dan kan jij vooral je gevoel laten spreken. En de rationele zaken en details kun je dan aan de makelaar overlaten om te beoordelen. Zo maak je gebruik van de kennis van de makelaar en diens onafhankelijkheid. Doordat de makelaar niet emotioneel betrokken is, kan hij je met beide benen op de grond houden en je behoeden van een aankoop waar je achteraf spijt van krijgt.

Na de bezichtiging
Na de bezichtiging is de gelegenheid om samen met de aankoopmakelaar de bezichtiging te evalueren. Naast de zaken waar de aankoopmakelaar je op gewezen heeft tijdens het bezichtigen van de woning, zal ook advies worden uitgebracht over de waarde van de woning en over een eventueel uit te brengen openingsbod.

Stap 5: onderhandelingen

Aangesloten bij

  • NVM
  • Funda
  • Gilde Makelaars

© 2016 Spaarneduin Makelaardij
Powered by zRealestate